Onderhoud

Houten Vloer Onderhoud bij gebruik van lak (leha)

Bij houten vloer onderhoud: dagelijks kan de vloer gestofzuigd of gewist worden. Als de vloer vochtig gereinigd moet worden dan kan een vloerreiniger afgestemd op de lak toegepast worden. Pas ook bij een lakvloer op voor overmatig watergebruik.

Houten Vloer Onderhoud bij gebruik van hardwax(bijv. osmo)

Bij gebruik van hardwax werkt het houten vloer onderhoud anders. Net als bij een vloer behandeld met vloerolie dient er vaker onderhoud gepleegd te worden dan bij lak. Ook bij hardwax geldt dat dit vooral nodig is op die gedeelten van de vloer waar intensief gebruik van de vloer wordt gemaakt.

Houten Vloer Onderhoud bij gebruik van vloerolie (bijv. woca/triptrap)

Het is misschien wel raadzaam om een klein poetsmachientje aan te schaffen zodat de onderhoudsolie eenvoudiger is op te poetsen. Bij vloerolie werkt het weer anders. Een groot voordeel van vloerolie is dat het periodiek onderhoud plaatselijk gedaan kan worden.

Alleen op de plekken waar de vloer intensief wordt belopen van. De kamer hoeft dus niet leeg. Dit in tegenstelling tot lak.

Houten vloer onderhoud en natuurlijk ook parket onderhoud is als je geen twee linkerhanden hebt heel goed zelf te doen. Maar ook kunnen wij houten vloer onderhoud verzorgen en ook nog eens tegen een zeer billijke prijs.

Het Planken Pakhuys verkoopt al jaren houten vloeren en houten vloeren onderhoud is dan een logisch gevolg. Vraag eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor houten vloeren onderhoud zit je bij ons goed.

Nog vragen???...Bel! 06-27012155