Laminaat

Laminaat heeft zich allang geëmancipeerd van zijn natuurlijke voorgangers parket en massieve houten vloeren – niet in het minst door zijn hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor het ook geschikt is voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes. Vandaag de dag wordt laminaat meer dan ooit naar waarde geschat en geldt het als een evenwaardig alternatief voor echte houtvloeren.

Tegenwoordig zijn fabrikanten in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten en andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Dit biedt u fascinerende nieuwe inrichtingsmogelijkheden.

Parket

Vloeren uit echt hout verhogen de waarde van woonruimtes op zichtbare manier. Het natuurmateriaal hout geeft iedere ruimte een levendige warmte en gezelligheid en biedt de perfecte basis voor smaakvol en stijlbewust inrichten.

Onze parket en massief houten vloeren zorgen voor zoveel meer mogelijkheden om al bij de vloeren een veeleisende, individuele stijl van inrichten te gaan toepassen. Talrijke geselecteerde houtsoorten, diverse plankformaten en legpatronen alsook verschillende sorteringen en oppervlakteafwerkingen openen een uniek spectrum voor exclusieve vloerinrichting. Met onze uitgebreide collectie kunnen ideeën van tijdloze elegantie net zo goed gerealiseerd worden als een voorliefde voor modern, designgericht inrichten.

Of het nu traditioneel of trendbewust is, in hun kwaliteitsstandaard zijn alle echt houten vloeren tijdloos.

Wij zijn o.a. dealer van:

  • www.parador.nl
  • www.meister.com