Schade

Schade expertise

Een van de meest voorkomende schadegevallen aan een parket/laminaatvloer is waterschade. Dat kan ontstaan door het lekken van een afvoer of vaatwasser, of een radiator die niet goed aangesloten is.
Door het gevolg van deze of andere schade is uw vloer misschien bol gaan staan of vertoont dusdanige vochtplekken dat de schade alleen maar kan worden hersteld door een deel van uw parketvloer te verwijderen en te vervangen voor nieuwe gelijkwaardige delen en in het ergste geval soms de complete vloer. Meestal is het dan wel noodzakelijk om het nieuwe gedeelte en de bestaande vloer compleet te schuren en af te werken. Dit om kleurverschil te voorkomen.

Heeft u een laminaatvloer dan worden de beschadigde delen vervangen door nieuwe delen uit dezelfde collectie.(mits nog leverbaar via producent!)
Onze jarenlange ervaring in het plaatsen en herstellen van parket en laminaatvloeren is na oplevering van uw vloer niet meer te zien waar de reparatie heeft plaats gevonden.

Het Planken Pakhuys wordt regelmatig ingeschakeld via verzekeringsmaatschappijen of particulieren bij schade aan parket of laminaatvloeren.
Maar ook kunt u van onze expertise gebruik maken bij schade aan schilderwerk of stukwerk.

U kunt ons benaderen voor een schade-inspectie aan uw vloer en vervolgens krijgt u van ons de offerte toegestuurd met een prijsopgave voor de herstelwerkzaamheden.(inspectie/offertekosten € 65,- per onderdeel en ook deze kan u vergoed krijgen)

Na akkoord van de verzekering kunt u verder met ons de data voor de werkzaamheden afspreken zodat wij bij u aan de slag kunnen om alles weer tiptop in orde te brengen